Slatki kruh s cimetom odličan je način da započnete svoj dan. Naravno, njegova konzumacija nije ograničena isključivo na doručak, stoga ga možete grickati u bilo koje doba dana.
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Zagrijemo pećnicu na 175°C te podmažemo posudu za pečenje.
- U velikoj zdjeli pomiješamo 1 šalicu šećera, prašak za pecivo, sodu bikarbonu, 1,5 žličicu cimeta, sol, mlaćenicu, ulje, jaja i ekstrakt vanilije.
- Snažno miješamo 3 minute, a zatim izlijemo u posudu za pečenje. Poravnamo smjesu.
- Pomiješamo 2 žlice šećera, žličicu cimeta i margarin, a zatim miješamo dok ne dobijemo mrvičastu smjesu.
- Prelijemo u posudu za pečenje, a zatim nožem napravimo nekoliko kružnih pokreta kako bi dobili mramorni efekt.
- Pečemo u prethodno zagrijanoj pećnici oko 50 minuta.
- Pustimo da se malo ohladi i kruh je spreman za serviranje.
No comments:
Post a Comment