Pratite nas na Facebook-u

Traži:

Wednesday, November 29, 2017

Pasta Boscaiola





Potrebni Sastojci:
  • široki rezanci225 grama
  • šampinjoni150 grama
  • pršut75 grama
  • sušene rajčice37.50 grama
  • češnjak2.25 režnja
  • parmezan75 grama (naribani)
  • sušeni peperoncino0.75 komada
  • sušena majčina dušica2.25 komada
  • peršin1.50 žlice (sjeckani)
  • maslinovo ulje
Upute po koracima:
  1. U velikom loncu zagrijemo vodu, posolimo i skuhamo široke rezance.
  2. Za to vrijeme u tavu ulijemo maslinovo ulje i popržimo nasjeckane šampinjone.
  3. Šampinjonima najprije dodamo sušene rajčice, zatim pršut, potom češnjak i na kraju sušene peperoncine i sušenu majčinu dušicu.
  4. Kuhamo još nekoliko minuta, a zatim dodamo skuhanu tjesteninu, nasjeckani peršin, naribani parmezan i vrhnje za kuhanje.
  5. Dobro promiješamo i jelo je spremno za serviranje.

No comments:

Post a Comment