Fino jelo atraktivnog izgleda. Obavezno ga servirajte u tavici da što duže lijepo izgleda i da što duže ostane toplo. Svježe paprike odličan su prilog ovom jelu.
Potrebni Sastojci:
- kobasica375 g
- jaja3
- jogurt3 dl
- maslac15 g
- kiselo mlijeko0.75 dl
- brašno0.75 žlica
- peršin0.75 žličica kosani
- slatka mljevena paprika0.75 žličica
- češnjak1.50 režnja
- sol i papar
Upute po koracima:
- Kobasice izrežemo na trećine i ispečemo na masnoći. U posebnoj zdjeli pjenjačom izmiješamo jaja, jogurt, kiselo vrhnje, brašno, nasjeckani peršin, mljevenu crvenu papriku i češnjak.
- Na dno posude za pečenje položimo listiće maslaca i na njih položimo pečene kobasice.
- Sve zajedno prelijemo pripremljenom mješavinom te stavimo peći u pećnicu na srednju razinu, na 220°C oko 20 minuta.
No comments:
Post a Comment