Sastojci | Količina |
rozen korice | 1 pakovanj |
mleko | 1 l |
puding vanila | 3 kesice |
margarin | 250 gr |
šećer | 15 kašika |
šećer u prahu | 200 gr |
šlag | 500 gr |
kisela voda | 400 ml |
kisela pavlaka | 1 čaša |
bela milka čokolada | 100 gr |
Kako pripremiti
- U litri mleka skuvajte 15 kašika šećera, 3 pudinga od vanile i ostavite da se dobro ohladi. Umutite margarin i šećer u prahu, u jednoj posudi, a u drugoj 300 gr šlaga sa 200 ml hladne kisele vode. U ohladjen puding dodajte umućen margarin i dobro izmiksajte. Zatim dodajite umućen šlag mešajući varjačom, onda pavlaku i na kraju izrendajte belu Milka čokoladu. Filujte korice i ukrasite sa umućenih 200 gr šlaga i 200 ml hladne kisele vode. Ostavite da se dobro, dobro torta ohladi u frižideru jer je potrebno da kore omekšaju od fila.
- Izvor:http://recepti.zena.blic.rs
No comments:
Post a Comment