Pratite nas na Facebook-u

Traži:

Saturday, September 9, 2017

Rozen torta sa belom čokoladom

Rozen torta sa belom čokoladom



Sastojci



















Količina
rozen korice1 pakovanj
mleko1 l
puding vanila3 kesice
margarin250 gr
šećer15 kašika
šećer u prahu200 gr
šlag500 gr
kisela voda400 ml
kisela pavlaka1 čaša
bela milka čokolada100 gr

Kako pripremiti

  • U litri mleka skuvajte 15 kašika šećera, 3 pudinga od vanile i ostavite da se dobro ohladi. Umutite margarin i šećer u prahu, u jednoj posudi, a u drugoj 300 gr šlaga sa 200 ml hladne kisele vode. U ohladjen puding dodajte umućen margarin i dobro izmiksajte. Zatim dodajite umućen šlag mešajući varjačom, onda pavlaku i na kraju izrendajte belu Milka čokoladu. Filujte korice i ukrasite sa umućenih 200 gr šlaga i 200 ml hladne kisele vode. Ostavite da se dobro, dobro torta ohladi u frižideru jer je potrebno da kore omekšaju od fila.
  • Izvor:http://recepti.zena.blic.rs

No comments:

Post a Comment